Monday, September 21, 2009

Berbuka Puasa Bersama Rombongan Tekad Matang dan Encik Bostani Abdul Rahman

Alhamdulillah, walaupun berdepan kemelut kewangan tahunan yang melonjak hampir RM 200,000 setahun. Teratak Rahmat amat gembira dalam menyambut bulan Ramadhan pada tahun ini. Pada bulan Ramadhan kali ini , Teratak Rahmat dikunjungi lagi oleh rombongan Syarikat Tekad Matang yang bersama-sama berbuka puasa dan bersolat Maghrib pada hari tersebut.

Majlis berbuka puasa tersebut berjalan lancar dan dimeriahkan lagi dengan majlis penyampaian sumbangan kepada Anak Rahmat dan juga bantuan kewangan kepada Teratak Rahmat. Santapan berbuka pada hari tersebut telah di sediakan oleh Encik Bostani Abdul Rahman dengan hidangan nasi beriyani ayam, dalca dan gulai kambing yang lazat dan amat mengenyangkan.

Sesudah selesai Majlis Berbuka Puasa bersama Tekad Matang, yang sudah dua kali menganjurkan jamuan makan kepada Teratak Rahmat, warga Teratak Rahmat meneruskan kegembiraan pada malam itu dengan Penyampaian Hadiah Pertandingan Mengemas Bilik Anak Rahmat Kali Ke-3. Di mana pada kali ini, bilik T2 telah mencipta sejarah kerana menjadi billik lelaki pertama menjuarai pertandingan tersebut.

No comments: